Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
yksityiskohtia

Toimitus kotiosoitteeseen.


TILAUKSEN
ARVO
NORMAALI TOIMITUS
9 päivää
EXPRESS-TOIMITUS
3 päivää
Enemmän kuin 24€ ILMAINEN ILMAINEN
Välillä 15€ ja 24€ ILMAINEN 10€
Vähemmän kuin 15€ 6€ 16€

 


Toimitus kotiosoitteeseen.


TILAUKSEN
ARVO
NORMAALI TOIMITUS
9 päivää
EXPRESS-TOIMITUS
3 päivää
Enemmän kuin 24€ ILMAINEN ILMAINEN
Välillä 15€ ja 24€ ILMAINEN 10€
Vähemmän kuin 15€ 6€ 16€

 


altOlet lisännyt1tuotte (et)
Katso Ostoskori

Stikets: Family First

Stephanie Marko

Stikets sai alkunsa vuonna 2010, kun äiti, Stephanie Marko, halusi löytää ratkaisun sille miten perheissä tavaroilla on tapana hävitä. Hänen päämääränä oli tarjota käytännöllinen, toimiva ja taloudellinen tapa merkata erilaisia esineitä, kuten vaatteita, kirjoja, kenkiä, koulutarvikkeita sekä reppuja, perheiden elämän helpottamiseksi.

Siitä lähtien Stikets on pyrkinyt auttamaan perheitä perinpohjaisesti, transversaalisella lähestymistavalla. Sen lisäksi että jatkuvasti innovoimme varmistaaksemme kaikkien tuotteiden korkean laadun, pyrimme myös rakentamaan Stiketsistä laadukkaan yrityksen, joka   sitoutuu olemaan puolesta puhuja ja tasa-arvon puolustaja. 

Stiketsillä emme usko, että arvot ja tuotteliaisuus eivät sopisi yhteen. Meillä on tällä hetkellä jopa yli 300,000 asiakasta 40 eri maasta ympäri Eurooppaa ja muualla maailmassa.
 
Family First

Stiketsin suurin tavoite on tehdä perheiden arjesta helpompaa. Siksi jatkammekin innovointia ja uusien korkealaatuisten tuotteiden kehittämistä, kuten esimerkiksi nimitarrat vaatteille tai ripustuslenkit, joiden tarkoitus on tehdä arjesta helpompaa.

Haluamme myös yrityksenä tehdä aktiivisesti yhteistyötä yhteiskunnan kanssa ja kannustaa ihmisiä muuttamaan ajatusmallejaan. Sen lisäksi että kannustamme hyväntekeväisyyteen, kuten esimerkiksi lahjoitttamiseen Food Bankille, olemme myös sitoutuneita edistämään tasa-arvoa sekä perhe-elämän ja työn yhteen sovittelua.

Laatu

Haluamme kaikki vain parasta perheillemme. Sen vuoksi sekä tarramme joilla merkataan lasten tavaroita että muutkin yksilöidyt tuotteemme tehdään takuuvarmasti niin, että ne toimivat vain parhaiten ja kestävät mahdollisimman hyvin. Stiketsin silitettävät nimilaput, ID-rannekkeet ja yksilöidyt seinäkoristeet lapsille ovat läpäisseet tärkeimmän testin: lapsemme. "Koekaniineina" he ovat varmistaneet tuotteidemme parhaan laadun. Vaatetarramme ovat veden- ja kuivauksenkestäviä. Yksilöidyt nimitarramme kestävät niin pesukoneen kuin mikroaaltouuninkin. Tämä laatuun sitoutuminen näkyy myös siinä, miten pyrimme ottamaan huomioon kaikki yrityksen osa-alueet, kuten asiakaspalvelun ja toimituksen.

Innovaatio ja helppous
Stikets: family first

Stiketsillä innovoimme jatkuvasti tarjotaksemme perheille uusia tuotteita, joissa on perheiden tarpeisiin kaikki parhaat ominaisuudet. Myös nettisivumme on jatkuvan muutoksen alla jotta voimme tarjota parhaan käyttökokemuksen. Stikets haluaa koko prosessin olevan helppo, nopea ja hauska, kattaen jokaisen vaiheen tuotteen räätälöinnistä tilauksen kautta aina tilauksen jälkeiseen palveluun asti. 

Sovittelu

Stiketsin toimitusjohtaja, Stephanie Marko, halusi luoda yrityksen jolla itsellään on yhtä korkeat standardit kuin sen tuotteillakin. Hän halusi todistaa olevan mahdollista perustaa yritys, joka voi kasvaa taloudellisen kriisin keskellä luopumatta omista sovittelevista arvoistaan. Hän halusi myös luoda yrityksen jossa naiset voisivat työskennellä äitiyden rinnalla ja samalla lisäksi kokea ammatillista onnistumisen tunnetta. 

Tämä tarkoittaa intensiivistä työpäivää kello yhdeksästä aamulla kello viiteen iltapäivällä, kuitenkin joustavasti. Tämä aikaväli sopii yhteen koulujen lukujärjestyksen kanssa.  Meillä myös etätyö on mahdollista ja arvioimme työtä sen perusteella, miten siinä on onnistuttu tavoitteisiin nähden, emme sen perusteella miten paljon aikaa työhön on käytetty. Yrityksemme tiloissa on lisäksi työntekijöiden lapsille alue, missä on leluja.
 

koko prosessin olevan helppo, nopea ja hauska, kattaen jokaisen vaiheen tuotteen räätälöinnistä tilauksen kautta aina tilauksen jälkeiseen palveluun asti. 

Yhdenvertaisuus

"Yrittäjä-äitinä" Stephanie Marko on hyvin tietoinen siitä, että miesten ja naisten väliseen tasa-arvoon yhteiskunnassa ja yritysmaailmassa on vielä pitkä matka. Tämä ei sovi yhteen naisten, varsinkin äitien, soveltuvuuden kanssa, koska kuten monet tutkimukset osoittavat, heillä on suuri taito suunnitella ja organisoida päivittäisiä tehtäviä ja tämä tarkoittaa myös parempaa suoriutumista työpaikalla. Stiketsillä onkin töissä lähinnä naisia, joilla on alle 6-vuotiaita lapsia. 


Olemme hyvin iloisia siitä, että voimme auttaa perheitä ja olemme ylpeitä niistä monista palkinnoista joita olemme saaneet ja siitä, miten olemme saavuttaneet maineen perheystävällisenä yrityksenä.

Stikets


Paras tapa kiittää kakkia tukijoita on jatkaa innovointia ja paremman yhteiskunnan ja maailman puolesta työskentelyä. Sitä olemme tehneet, ja sitä aiomme tulevaisuudessakin tehdä. Kiitos että vierailit Stiketsillä. 
Voimmeko auttaa sinua?
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....