Älä missaa sitä!

Valmista Takaisin kouluun 10% alennus kaikista tuotteista

-10%

tancar
menu 2.5
yksityiskohtia

Toimitus kotiosoitteeseen.


TILAUKSEN
ARVO
NORMAALI TOIMITUS
8-10 päivää
EXPRESS-TOIMITUS
4-6 päivää
Enemmän kuin 24€ ILMAINEN ILMAINEN
Välillä 12€ ja 24€ ILMAINEN 9,90€
Vähemmän kuin 12€ 5,90€ 15,80€

 

Toimitus kotiosoitteeseen.


TILAUKSEN
ARVO
NORMAALI TOIMITUS
8-10 päivää
EXPRESS-TOIMITUS
4-6 päivää
Enemmän kuin 24€ ILMAINEN ILMAINEN
Välillä 12€ ja 24€ ILMAINEN 9,90€
Vähemmän kuin 12€ 5,90€ 15,80€

 


Käyttöehdot

Sivuston omistaja. Sivusto www.stikets.fi, on rekisteröity käyttäjälle The Stikets Company, S.L., arvonlisäverotunniste ESB65303349 osoitteessa Passeig Jacint Verdaguer 132, planta 2 entrada, Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 24, 08700 Igualada (Bar-celona) Espanja. Puhelinnumero on +34 931 228 558 ja sähköpostiosoite help@stikets.fi. Barcelonan kaupallinen rekisteri, Tomo 41931, Folio 81, Hoja B396091, Ins-cripción 1.

1.- Näiden käyttöehtojen avulla The Stikets Company, S.L., säätelee pääsyä verkkosivuilleen ja kyseisten sivujen sisältämiin tietoihin asiakkailtaan ja muilta internetin käyttäjiltä.

2.- Näitä verkkosivuja käyttämällä käyttäjä vahvistaa noudattavansa käyttöehtoja.

3.- Näiden verkkosivujen käyttö ja niillä esiintyvä informaatio on perusoletukseltaan ilmaista. Mikäli asiaan tulee muutoksia, The Stikets Company, S.L., sitoutuu julkaisemaan uudet ehdot verkkosivujen käytöstä niin pian kuin mahdollista.

4.- Käyttäjä sitoutuu siihen, ettei käytä verkkosivuja tai niiden tietoja mihinkään laittomaan, moraalittomaan tai yleisen järjestyksen vastaiseen. Sekä käyttöoikeudet että tiedot ovat yksin vastuussa olevan henkilön vastuulla eikä The Stikets Company S.L. ole vastuussa mah-dollisista vahingoista jotka ovat täysin yrityksen kontrolloimattomissa.

5.- The Stikets Company, S.L. ei ole vastuullinen verkkosivuillaan mahdollisesti tapahtuvista häiriöistä mutta tekee kaikkensa estääkseen niitä. The Stikets Company, S.L., pidättää oikeuden estää väliaikaisesti pääsyn sivustolle ilman en-nakkovaroitusta, mikäli sivuja täytyy ylläpitää, korjata, päivittää tai parantaa.

6.- Kaikki verkkosivujen sisältö (sisältäen tietokannan, kuvat, piirrokset, grafiikat, tekstitiedostot, äänen, kuvan tai ohjelmiston) ovat The Stikets Company S.L.:n omistuksessa ja suojeltu paikallisten sekä kansainvälisten lakien kautta.

The Stikets Company, S.L.:n verkkosivuilla esiintyvät tavaramerkit, tunnukset, tunnusomaiset merkit ja logot ovat The Stikets Company, S.L:n omaisuutta. Sama koskee myös verkkotun-nusta www.stikets.fi.

Mitään The Stikets Company S.L.:lle kuuluvaa tekstiä, kuvaa, grafiikkaa, videota tai ääntä ei saa muokata, kopioida, muuttaa, uudelleentuottaa, muunnella tai käännättää käyttäjän tai kolmannen osapuolen toimesta ilman The Stikets Company S.L.:n lupaa.

Verkkosivuston tietojen luvaton käyttö tai muu loukkaus voi johtaa oikeustoimiin.

7.- Minkä tahansa hyperlinkin luominen eri verkkosivuilta mihin tahansa The Stikets Company S.L:n sivuille edellyttää seuraavia ehtoja:

The Stikets Company, S.L:n sivuilla esiintyvien palveluiden osittainen tai kokonainen kopiointi on kielletty.

Syvälinkitys The Stikets Company, S.L:n verkkosivuille tai palveluihin on kiellettyä eikä selainympäristöä saa luoda sivustosisällön ympärille.

Valheellista, epätarkkaa tai väärää tietoa ei saa sisällyttää koskemaan The Stikets Company S.L:n palveluja tai verkkosivuja. Hyperlinkkiä lukuunottamatta ohjaava sivusto ei saa sisältää mitään tavaramerkkiä, kaupallista nimeä, nimikettä, logoa, slo-gania tai muuta The Stikets Companylle kuuluvaa tunnusomaista merkkiä.

The Stikets Company S.L. ei ole missään olosuhteissa vastuussa sisällöstä, palveluista tai tiedoista jotka on asetettu yleisön saataville hyperlinkin sisältävällä verkkosivustol-la.

Kaikkien The Stikets Company S.L:n sivuille johtavien hyperlinkkien tulee olla linkkejä suoraan etusivulle.

8.- Tietosuojaperiaatteet

 • A. Oikeus tietoihin

  Tämä datasuojauksen käytäntö säätelee pääsyä palveluihin osoitteessa www.stikets.fi ja monissa muissa verkkosivustoissa joita The Stikets Company, S.L., julkaisee internetin käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita yrityksen palveluista ja sisällöistä. Orgaanisen lain asetuksen mukaan (15/1999, 13 joulukuuta 1999) The Stikets Company, S.L., sivuston omistaja informoi käyttäjää tietokannan olemassa-olosta, joka sisältää henkilötietoja joista The Stikets Company, S.L. on vastuussa.

 • B. Käyttötarkoitus

  The Stikets Company S.L. kerää verkkosivujen lomakkeisiin tallennettuja tietoja helpottaakseen tarjoamiaan palveluita. Yhteishyväksyttyjen tai ilmaisten näytetarjousten kautta saadut tiedot voidaan jakaa mainitun kampanjan kanssa yhteistyössä toimivan yrityksen kanssa.The Stikets Company S.L. kerää verkkosivujen lomakkeisiin tallennettuja tietoja helpottaakseen tarjoamiaan palveluita. Yhteishyväksyttyjen tai ilmaisten näytetarjousten kautta saadut tiedot voidaan jakaa mainitun kampanjan kanssa yhteistyössä toimivan yrityksen kanssa.

  Kerättyjä henkilötietoja käsittelee The Stikets Company, S.L. seuraaviin tarkoituksiin:

  • Hallinnoi yhteydenottopyyntöjä The Stikets Company, S.L:n kanssa yrityksen nettisivuilta löytyvien kanavien kautta.
  • Hallinnoi ostoksiasi nettisivulla, muun muassa maksutapoja ja tilauksen perumista. 
  • Hallinnoi uutiskirjeen tilaustasi The Stikets Company, S.L.:n nettisivuilla. 
  • Tee datareportteja nettisivun käytöstä ja tarkastele käyttäjien tottumuksia ja mieltymyksiä.
  • Hallinnoi tyytyväisyyskyselyiden lähettämistä, jotka perustuvat ostospäätöksiin tai The Stikets Company, S.L:n palveluun, asiakkaidemme vuoksi. 
  • Analysoi dataasi, jotta voit luoda käyttäjäprofiileja jotka voivat suositella mahdollisesti kiinnostavia tuotteita.

  Data säilytetään niin kauan kuin tarpeen jotta sitä voidaan käyttää tiettyihin tarkoituksiin, paitsi jos käyttäjä itse pyytää The Stikets Company, S.L:ltä, ettei dataa enää käytettäisi tai kerättäisi. 

 • C. Pakollinen tai vaihtoehtoinen käyttäjän tarjoaman tiedon luonne ja tiedon paikkaansapitävyys.

  Täytettävät pakolliset kohdat, jotka normaalisti on merkattu asteriskilla (*), ovat ehdottoman tarpeellisia jotta pyyntösi voidaan huomioida, kun taas muut kohdat ovat valinnaisia täyttää. Käyttäjä suostuu henkilökohtaisten tietojen luovuttamiseen The Stikets Company, S.L:lle. He ovat rehellisiä ja ilmoittavat mahdollisista muutoksista. 

 • D. Käyttäjän suostumus

  Henkilökohtaisen datan lähettäminen The Stikets Company, S.L:n sähköisten kyselyiden tai sähköpostien kautta tarkoittaa sitä, että lähettäjä on antanut suostumuksen joka automoidaan dataa prosessoidessa, liittyen The Stikets Company, S.L:n palveluun ja nettisivun tuotteisiin. Käyttäjä suostuu myös The Stikets Company, S.L:ään liittyvän tietoliikenteen lähettämiseen.

 • E. Mitä käyttäjädataa The Stikets Company, S.L. käsittelee?

  The Stikets Company, S.L. käsittelee dataa seuraavissa eri kategorioissa:

  • Tunnistamisdata: nimi, sukunimi, henkilöllisyystodistus tai ulkomaalaisen henkilötunnus ja kuva.
  • Yhteystiedot: osoite, lankapuhelin, mobiilipuhelin, sähköpostiosoite.
  • Henkilökohtaiset tiedot: syntymäpäivä, ikä, sukupuoli, kansallisuus.
  • Pankkitiedot: tilinumero, omistaja, SEPA-valtakirja.
  • Muu data: osallisten henkilöiden tarjoama data nettisivuston avoin kohta -lomakkeissa.
  • Navigaatiodata.

  Siinä tapauksessa, jos käyttäjä luovuttaa kolmannen osapuolen tietoja, hän ilmoittaa omaavansa kolmannen osapuolen suostumuksen ja ottaa asiakseen luovuttaa Yksityisyyskäytäntö -osion tiedot tälle tietojen haltijaosapuolelle luettavaksi, vapauttaen täten The Stikets Company, S.L:n vastuusta tässä asiassa. Mutta, The Stikets Company, S.L. saattaa vaatia tarkemman selvityksen asiaan liittyen, pitäen näin huolen että asia käsitellään asianmukaisella huolellisuudella tiedonsuojeluun liittyvien säätelyiden mukaisesti.

  Yksi tapa jolla The Stikets Company, S.L. käsittelee henkilökohtaista dataa, on sähköisten ilmoitusten lähettäminen käyttäjälle liittyen käyttäjän mieltymyksiin, suositeleen muun muassa tuotteita, palveluita, tarjouksia, alennuksia ja tapahtumia. 
  Aina kun tällaista tiedonvälitystä tapahtuu, se käsitellään yksitellen ja lähetetään vain niille käyttäjille, jotka eivät ole aiemmin kieltäytyneet vastaanottamasta ilmoituksia. 
  Voit analysoida The Stikets Company, S.L:n nettisivuston ja vastaavien toimijoiden hankkimaa tietoa jotta voit luoda käyttäjäprofiileja jotka antavat sinulle paremman mahdollisuuden määritellä tuotteet, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos käyttäjä ei enää halua saada uutiskirjeitä tai tarjouksia The Stikets Company, S.L:ltä, hän voi pyytää palveluiden lakkaamista klikkaamalla tähän tarkoitukseen luotua linkkiä tai lähettämällä sähköpostiviestin seuraavaan osoitteeseen: help@stikets.fi
 • F. Kuinka laillista tietojesi käsitteleminen on?
  Nettisivuston kautta tuotteiden hankkimiseen liittyvän datan prosessointi on välttämätöntä käyttäjän ja The Stikets Company, S.L:n sopimuksenmukaisen suhteen määräyksien mukaisen toimimisen vuoksi. 
  Tietojesi käsitteleminen kaupalliseen tarkoitukseen, liittyen The Stikets Company, S.L:n tuotteisiin ja palveluihin, perustuu lailliseen kiinnostukseen, jonka käyttäjä osoittaa ostaessaan tuotteita ja/tai palveluita The Stikets Company, S.L:ltä.
  Jos tällaista sopimuksenmukaista suhdetta ei ole, datankäsittely perustuu käyttäjän luovuttamaan sääntöjenmukaiseen suostumukseen.
  Edellämainitun kaltainen tietojen käsittely tapahtuu aina vain käyttäjän suostumuksella tai edellämainitun laillisen kiinnostuksen perusteella, ja on välttämätöntä pyyntöihisi vastaamisen kannalta. Vaikka peruisit suostumuksesi, se ei muuta edellämainittujen tarkoitusten laillisuutta mitenkään. Suostumuksen peruuttamiseksi on käyttäjän otettava yhteyttä The Stikets Company, S.L:ään seuraavien kanavien kautta: kirjeellä The Stikets Company, S.L:lle osoitteeseen Passeig Jacint Verdaguer 132, planta 2 entrada, Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 24, 08700 Igualada (Barcelona). Espanja, tai klikkaamalla automaattista linkkiä joka on mukana jokaisessa The Stikets Company, S.L:n lähettämässä kaupallisessa yhteydenotossa, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen help@stikets.fi
 • G. Keiden osapuolten kanssa dataa jaetaan?

  Käyttäjän tietoja saatetaan luovuttaa:

  • The Stikets Company, S.L:n yhtiöille ja nettisivustoille, pelkästään sisäisiin hallinnolisiin tarkoituksiin ja/tai edellämainittuihin tarkoituksiin.
  • The Stikets Company, S.L:n yhtiöille ja nettisivustoille kaupalliseen viestintään osallisten yhtiöiden tuotteista ja palveluista, mutta vain mikäli käyttäjä on tähän suostunut.
  • Julkiselle hallinolle tai muille kansallisille ja/tai eurooppalaisille valtuutetuille, lakiin liittyvissä tapauksissa.


  Lisäksi, data saattaa olla The Stikets Company, S.L:n ja sen yhteistyökumppaneiden saavutettavissa, sillä tämä saavutettavuus on välttämätöntä tarpeelliseen lain noudattamiseen ja/tai jo edellämainituista syistä. Nämä tarjoajat eivät käsittele dataasi omiin tarkoituksiinsa  joista ei ole aiemmin tiedotettu The Stikets Company, S.L:n toimesta. Nämä mainitut vastaanottajat saattavat sijaita Euroopan talousalueen sisällä tai ulkopuolella, jälkimmäisessä tapauksessa ollen asianmukaista tiedonvälitystä.

 • H. Käyttäjän vastuu

  Käyttäjä:

  • Vakuuttaa olevansa yli 18-vuotiasta ja että tarjoamansa data The Stikets Company, S.L:lle on totuudenmukaista, paikkaansapitäävä ja ajan tasalla. Näihin tarkoituksiin käyttäjä on vastuussa luovuttamiensa tietojen totuudenmukaisuudesta ja pitää tietonsa ajan tasalla.
  • Vakuuttaa ilmoittaneensa kolmansille osapuolille näiden mahdollisesta tietojen luovutuksesta ja pitää huolen, että nämä tietävät tässä dokumentissa käsitellyistä asioista. Tämä myös vakuuttaa olevansa valtuutettu luovuttamaan tietojansa The Stikets Company, S.L:lle jo aiemmin mainittuihin tarkoituksiin.
  • On vastuussa väärän tiedon luovuttamisesta nettisivuston kautta ja haitoista, suorista tai epäsuorista, joita tämä saattaa aiheuttaa The Stikets Company, S.L:lle tai kolmansille osapuolille.
  • Hyväksymällä esikatselun käyttäjä todistaa, että hänellä on valtuudet kuvien toistamiseen, ja tekee sen omalla vastuullaan. Kolmansien osapuolten tekijänoikeuksien alaisten kuvien toistaminen ei ole sallittua.

   

 • I.  Uutiskirje ja sähköinen kommunikointi

  The Stikets Company, S.L, saattaa tehdä tämän palvelun hyväksyneille käyttäjille mahdolliseksi uutiskirjepalvelun, jossa käyttäjä saa uutiskirjeita joissa ilmoitetaan uusimmista tärkeistä uutisista ja tiedoista nettisivulla. Käyttäjä voi myös itse peruuttaa tilauksen tai muuttaa tilausta jo aiemmin mainittujen interaktiivisten lomakkeiden avulla. The Stikets Company, S.L. ilmoittaa lähettävänsä kaupallisia viestejä sähköisesti ilmoittaakseen muista tuotteista, palveluista ja tapahtumista jotka saattavat kiinnostaa nettisivuston käyttäjiä, jos käyttäjät näin erikseen toivovat. Tämän suostumuksen voi aina peruuttaa. 
   

 • J.  "Asiakkaan puolesta" -chattipalvelun käyttäminen

  Yksi meidän sinulle tarjoamista mahdollisuuksista on Asiakkaan puolesta -chat, jotta meidän palvelumme olisi vielä miellyttävämpää sinulle. Tämän chatin avulla voit ottaa yhteyttä ennen tuotteen ostamista. Koko chat-prosesi on tehty täysin anonyymiksi, niin ettei sinun tarvitse näyttää nimeäsi tai muita henkilökohtaisia tietojasi. Jotta voimme jatkuvasti parantaa chattimme asiakaspalvelua, me otamme talteen sen historian analysointia varten, parannustarkoitukseen, täysin anonyymilla tavalla. Nämä tallenteet poistetaan heti arvioinnin jälkeen.
   

 • K. Turvallisuus
   
  The Stikets Company, S.L, noudattaa turvallisuusjärjestelyjä henkilökohtaiseen dataan liittyen Kuninkaallisen Määräyksen 994/1999, 11. kesäkuuta, mukaan, joka mittaa persoonallista dataa sisältävien automatisoitujen tiedostojen turvallisuutta, ja on luonut kaikki tekniset avut käyttäjän tarjoaman datan häviämisen, väärinkäytön, korjaamisen ja kielletyn pääsyn estämiseksi, ja ilmoittaa ilman kaunistelua, että Internetissä tehdyt turvallisuusjärjestelyt eivät ole aina luodinkestäviä. The Stikets Company, S.L, ottaa velvollisuudekseen noudattaa turvallisuutta ja salassapitovelvollisuutta kunnioittaen automatisoiduista tiedostoista löytyvää henkilökohtaista dataa, tähän liittyvien lakien mukaan, ja antaa näille lupauksen turvallisesta käsittelystä kansainvälisissä siirroksissa ja data siirroksissa, jotka tarpeen tullen tapahtuvat.

   

 • L. Evästeet ja IP: t

  Evästeet antavat The Stikets Company, SL:lle mahdollisuuden kerätä dataa tilastollisiin tarkoituksiin, kuten: ensimmäisen vierailun päivämäärä, vierailujen kerrat, viimeisimmän vierailun päivämäärä, URL ja verkkotunnus josta tiedot tulevat, käytetty selain ja näytön tarkkuus. Jos haluat saada lisää tietoja evästeistä ja haluat tietää miten estää tai poistaa evästeitä selaimestasi, klikkaa tästä.
   

 • M. Roskaposti

  The Stikets Company, S.L, ei käytä "roskaposti" teknologioita ja prosessoi vain dataa, jonka käyttäjä lähettää tämän nettisivun sähköisten lomakkeiden avulla tai sähköpostin kautta. Henkilökohtaisen datan käsittely sekä sähköinen kaupallinen viestintä noudattavat EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.
   

 • N. Oikeus vastustaa, korjata tai päivittää tietoja

  Käyttäjä saa lähettää kirjeen aThe Stikets Company, S.L:lle tämän linjauksen otsikosta löytyvään osoitteeseen, tai lähettää sähköpostia osoitteeseen help@stikets.ae, liittämällä kuvakopion henkilöllisyystodistuksestaan, milloin thansa ja ilmaiksesi:
   

  • Kumoa annetut suostumukset.
  • Saa varmistus siitä, prosessoidaanko henkilökohtaista dataa The Stikets Company, S.L:n toimesta vai ei.
  • Pääse käsiksi omiin henkilökohtaisiin tietoihisi.
  • Korjaa vääriä tai keskeneräisä tietoja.
  • Pyydä tietojesi poistamista, muun muassa jos tiedot eivät ole enää tarpeellisia niihin tarkoituksiin mihin ne alunperin kerättiin.
  • Pidä hallussasi The Stikets Company, S.L:n datan prosessoinin rajoituksia jos kaikkia datan säätelyn määräyksiä noudatetaan.
  • Pyydä haltuusi ihmisten väliintuloa, oman näkökantasi esittämiseen ja The Stikets Company, S.L:n  automatisoitujen päätösten haastamiseen.
  • Pyydä tietojesi siirtämistä.
  • Ota yhteyttä The Stikets Company, S.L:ään seuraavan osoitteen kautta: help@stikets.fi
  • Nosta korvausvaatimus omien henkilökohtaisten tietojen suojelemisesta, jos koet että The Stikets Company, S.L, on väärinkäyttänyt oikeuksiaan jotka on määrätty datan suojeluun liittyvin määräyksin.

  Käyttäjällä on oikeus päästä käsiksi tähän tietoon, korjata sitä jos tiedot ovat vääriä ja peruuttaa palvelujen tilaus The Stikets Company, S.L:ltä. Nämä oikeudet tehdään toimiviksi itse nettisivun asetuksilla. Jos tämän kanssa on ongelmia netissä tai jos sinulla on minkäänlaisia epäilyksiä tai ongelmia meidän tietosuojelukäytöihin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä: help@stikets.fi

  Viimeisin päivitys: 23. toukokuuta, 2018.

   

9.- Stikets sallii tavaroiden palautuksen 14 päivän sisällä toimituksesta. Palautusprosessin aloittamiseksi, käyttäjä voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluosastoon osoitteessa help@stikets.ae tai puhelinnumeroon  +34 938 031 458. Kun pyyntösi on huomioitu, hyvitämme ostoksesi summan takaisin 10 arkipäivän sisällä.


10.- Tämän sivuston käyttöehdot ovat määrittelemättömiä. The Stikets Company, S.L., pidättää oikeuden muokata sivuston käyttöehtoja, sisältöä ja sivuston palveluntarjoajan käyttöehtoja.


11.- Stikets pidättää oikeuden peruuttaa kaikki vahvistetut tilaukset tai kieltäytyä hyväksymästä tilausta seuraavista syistä:

 • Tuotetta ei ole saatavilla tai ei ole varastossa.
 • Tilauksen tiedot eivät ole oikeita tai todennettavissa.
 • Tilaus sisältää tekijänoikeuksien alaista materiaalia, kolmannen osapuolen omaisuutta, arkaluonteista sisältöä, luonteeltaan poliittista tai tarkoitettu aikuisille.
 • Verkkossa tapahtui tekninen tai hinnoitteluvirhe tilausta tehtäessä.
 • Tilausta ei ollut mahdollista toimittaa annettuun osoitteeseen.
Jos Stikets peruuttaa tilauksen, asiasta ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse ja asiakkaalle korvataan tilauksen määrä.

________________________________________

Tekijänoikeudet

The Stikets Company, S.L., on www.stikets.fi -verkkosivuston omistaja ja omistaa oikeu-det sen ulkoasuun, lähdekoodiin ja sisältöön.

Yhtiö The Stikets Company, S.L, omistaa Teollinen omaisuus -oikeudet omiin tuotteisiinsa ja palveluihinsa, varsinkin rekisteröityihin merkkeihinsä.

Titol del popup modal
Visite.....